Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΩΡΑ:Ηρεμία στο κέντρο μετά από τα επεισόδια.Αρκετές οι καταστροφές.

Πάνω από 20.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαμρτυρηθούν για τα νέα μέτρα που έρχονται παρά τις αντίξοες συνθήκες.Εν τούτοις, περίπου 50 ανεγκέφαλοι προκάλεσαν επεισόδια με την αστυνομία  που ξεκίνησαν από...


την συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος με βροχή αντικειμένων κατά των αστυνομικών.Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και αυτοί προσπαθώντας να κρυφτούν μέσα στο πλήθος έριξαν βόμβες μολότωφ εναντίον τους.Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.Τα  επεισόδια συνεχίσταν μπροστά στη Μεγάλη Βρετάνια και στην οδό Πανεπιστημίου.Οι 50 κουκουλοφόροι προκάλεσαν πολλές φθορές σε τράπεζες αλλά και σε στάσεις του ΟΑΣΑ καθώς και σε τηλεφωνικούς θαλάμους, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών ,πριν χαθούν μέσα στα στενά και στο πλήθος που αποχωρούσε.Αυτή τη στιγμή στο κέντρο επικρατεί ηρεμία και όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

2 σχόλια:

  1. Γιατί να τους λες ανεγκέφαλους όταν αυτοί στο τέλος θα σε σώσουν; Αν περίμενες από τους καναπεδάκιδες και τους τηλεορασάκιδες αντίδραση τώρα τα μέτρα θα ήταν ακόμα χειρότερα. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα η ΒΙΑ είναι Η ΜΟΝΗ λύση. Τόσα χρόνια ειρινικά τι καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε.Είναι ηλίου φαϊνότερο ότι αυτοί οι τύποι λειτουργούν με εντολές από αλλού.Πως περιμένεις να κατέβει ο απλός οικογενειάρχης στην πορεία και στην διαδήλωση όταν βλέπει να γίνονται τέτοια πράγμτα;Εντάξει εγώ και εσύ,αλλά οι οικογενειάρχες το σκέφτονται.Γι αυτό πάμε στις πορείες και γνωριζόμαστε πλέον μεταξύ μας.Η λύση είναι μία,ειρηνικές διαδηλώσεις, ειρηνικός αποκλεισμός της βουλής.Δεν βγαίνει κανείς έξω, δεν μπαίνει κανείς μέσα για όσο χρειστεί.ΌΛοι καθισμένοι στην άσφαλτο πιασμένοι αγκαζέ να μην μπορεί να μας κουνήσει κανείς.Τώρα αν η αστυνομία θέλει να στρέψει επάνω της την οργή του λαού και ρίξει δακρυγόνα για να μας διώξει τότε βλέπουμε.Μέσα στη φτώχεια μας και τη μιζέρια μας είναι κρίμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές, να υπάρχουν τραυματισμοί και να καταστρέφουμε τα μαγαζάκια των εμπόρων που κι αυτοί ψωμολυσσάνε ή τις στάσεις και τους θαλάμους που τους πληρώνουμε εμείς.Για τις τράπεζες είναι άλλη συζήτηση.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.