Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Νεαρή αρχιτέκτων ο νέος έρωτας του Αλέξη Κούγια


Νεαρή αρχιτέκτων ο νέος έρωτας του Αλέξη Κούγια


Ξανά ερωτευμένος φαίνεται ότι είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, και αποφασισμένος να αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή.
Χρόνια μετά το θυελλώδες διαζύγιό του με την πρώην συζυγό του Εύη Βατίδου, ο Αλέξης Κούγιας είναι ξανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με νεαρή αρχιτέκτονα....


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, πρόκειται για την 28χρονη Νέλλη Μαυρίδου, με την οποία το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστοι. Εμφανίζονται τακτικά μαζί στο γήπεδο, σε ποδοσφαιικούς αγώνες της Παναχαϊκής, ενώ πριν από μια εβδομάδα, το ζευγάρι εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο Vox, στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδάει ο Πάνος Καλίδης.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ο έρωτας υπάρχει στη ζωή του και δήλωσε ευτυχισμένος, χωρίς όμως να πει περισσότερα για την προσωπική του ζωή.

Αν και επιλέγουν σταθερά και οι δυο τα τελευταία χρόνια τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δεν γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμωνί, αλλά μέσω κοινών γνωστών.

Η Νέλλη Μαυρίδου μένει στα νότια προάστια και έχει το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο. Της αρέσει να βγαίνει συχνά και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα σικάτα στέκια της Γλυφάδας και του Κολωνακίου.

Όπως αποκαλύπτει η Real life, η Νέλλη νιώθει ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλευρό του Αλέξη Κούγια, τον οποίο, όποτε της επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, τον συνοδεύει στα επαγγελματικά του ταξίδια εκτός Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.