Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έφαγαν μαζί Καρατζαφέρης-Ψωμιάδης



Γεύμα εργασίας είχαν σε ταβέρνα στη Νέα Κρήνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το μενού περιελάμβανε ψάρι, ενώ το πολιτικό μενού περιείχε συζητήσεις για τις αγωνίες των δύο πολιτικών, αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης αλλά και θέματα...
μελλοντικών συνεργασιών. «Πάντα είμασταν καλοί συνεργάτες», σχολίασε ο κ. Καρατζαφέρης..
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τους ενδιαφερόμενους να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης, καθώς και σε άλλους νομούς της Μακεδονίας. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηριστικό της συνάντησης ήταν η παρουσία μεγάλου αριθμού νέων ενδιαφερομένων, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συστρατευθούν με τον ΛΑΟΣ. Ο κ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην επιχειρηματολογία με την οποία το κόμμα θα κατέλθει στις εκλογές και επανέλαβε το ιδιαίτερο προσωπικό του ενδιαφέρον για την ευαίσθητη –όπως την χαρακτήρισε- ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, λόγω των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Μακεδόνες από τους γείτονες.
Ανάμεσα στους παρευρεθέντες ήταν και ο πρώην αντιδήμαρχος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος με δήλωσή του ταυτίστηκε με τις θέσεις του ΛΑΟΣ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη δική του υποψηφιότητα με το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.