Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δ. Αβραμόπουλος: Κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhslDcMkKpzBZWPuih_ARvYPcpuZjRSKfQrrPgUu3f65YRQL4j_sx9scJ6DSkLh44lnpajJBiN5KxePzhqbydQJwIxf6Rf-mnfEEF4YdwyYyCEC6Nn_3B-yIXxTmJrKJwR5kAttx9yjHo8G/s1600/avramopoulos-3-thumb-large.jpg

Απαραίτητη θεωρεί την συνεργασία και τη συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Βήμα επισημαίνει πως κάθε πολιτική κίνηση της ΝΔ θα είναι στην κατεύθυνση της....


 εθνικής ενότητας.

"Η σημερινή κυβέρνηση, πέραν των στόχων που υπηρετεί, θα αφήσει ως κληρονομιά και την αντίληψη της εθνικής συνεννόησης" τονίζει ο υπουργός ’μυνας ξεκαθαρίζοντας πως "και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας η συνεργασία θα επιδιωχθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.