Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Διαγωνισμός με αυτοσχέδια αμαξίδια στην Ιαπωνία [ΒΙΝΤΕΟ]

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2006/07/soap1.jpg

Η Red Bull διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά το διαγωνισμό με τα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί από ευφάνταστες ομάδες. Βασική προϋπόθεση...


τα οχήματα να είναι "φιλικά προς το περιβάλλον" και να μην είναι μηχανοκίνητα. Οι 50 διαγωνιζόμενες ομάδες προσπάθησαν παρά τη βροχή, να καλύψουν με τα αυτοκίνητα τους απόσταση 250 μέτρων, σε μια διαδρομή που τα ευτράπελα δε λείπουν.
Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκαν οι "Γρήγορες Αγελάδες Νίντζα" οι οποίοι κέρδισαν το ποσό του 1 εκ. Γιεν (περίπου 6000 ευρώ). Ο αρχηγός τους Hidekazu Kusanagi, δήλωσε ευχαριστημένος με το κατόρθωμά τους και δήλωσε ότι με αυτά τα λεφτά, πρώτιστος σκοπεύουν να ξεπληρώσουν αυτούς που...τους δάνεισαν για να κατασκευάσουν το όχημα τους¨. Δείτε το βίντεο



πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.