Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Εσείς δεν είστε έτσι κύριε Κοντομηνά..." - Όλο το παρασκήνιο για τις δύο απολύσεις στον ALPHA

Μόνο στο planet-greece

Αλήθεια, μέρες που διανύουμε, ποιός τηλεοπτικός σταθμός θα μπορούσε να δείξει ένα τόσο σκληρό και συνάμα απάνθρωπο πρόσωπο σε έναν δημοσιογράφο – και μάλιστα γυναίκα – που έχει κάνει κατάθεση ψυχής επί σχεδόν 15 χρόνια; Ελπίζω πως δεν ξέρετε κύριε Κοντομηνά τι έκανε το νομικό σας τμήμα...



Από την στιγμή που απολύθηκε χθες η Νόρα Μολυβιάτη, ο λόγος που της ανακοινώθηκε, η «επαγγελματική ανεπάρκεια», επειδή είναι εξ αρχής άκυρος – η Νόρα ήταν γνωστή σε όλους ως εργασιομανής και άκρως αποτελεσματική – αρνήθηκε να υπογράψει. Της ανακοινώθηκε λοιπόν ότι θα της επιδοθεί η απόλυση με δικαστικό κλητήρα, ενώ την ίδια ώρα, στον σταθμό, οι συζητήσεις με την εκπρόσωπο της ΕΣΗΕΑ και τον διευθυντή ειδήσεων, είναι σε εξέλιξη!

Κι αυτό γιατί, συνέβη το πρωτοφανές: Ένας "τυπάκος" που πουλάει τρέλα και κάνει νούμερα κοροϊδεύοντας εκ του ασφαλούς - ο Μουτσινάς – απέλυσε δύο εργαζόμενους που υπάγονται σε άλλη διεύθυνση – την διεύθυνση ειδήσεων!

Χθες το βράδυ λοιπόν, πήγε πράγματι δικαστικός κλητήρας στο σπίτι της Νόρας Μολυβιάτη κι επειδή δεν την βρήκε εκεί, πήγε στο πατρικό της. Όπως αναφέρουν στο planet-greece συνάδελφοι, ο πατέρας της είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αφού η υγεία του είναι εξαιρετικά κλονισμένη. Φανταστείτε λοιπόν, πως αντέδρασε η μητέρα της... στη θέα του δικαστικού κλητήρα με την απόλυση στο χέρι...

Κύριε Κοντομηνά, εσείς δεν είσαστε έτσι. Ξέρουμε όλοι στην πιάτσα ότι έχετε προδοθεί από στενούς – κατά το παρελθόν – συνεργάτες σας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ποτέ δεν σας πρόδωσαν οι απλοί εργαζόμενοι... Πάντα μιλούσαν για σας με τα καλύτερα λόγια. Εϊναι πραγματικά κατάντια να επιτρέπετε σε αλήτες να σας διασύρουν έτσι εσάς και το σταθμό σας που μέχρι χθες ήταν το λαμπρό παράδειγμα σε όλη την mediaκή κοινότητα!

Αν έχετε οργή, ξεσπάστε εκεί που πρέπει όχι σε απλά παιδιά που βγάζουν το μεροκάματο, εκτιμώντας το χέρι που τους το δίνει...

Λυπόμαστε μα αν συνεχιστεί αυτή η αμείλικτη δίωξη εναντίον απλών εργαζομένων, θα είμαστε πλέον βέβαιοι ότι όλα γίνονται εν γνώση σας... Αν συμβαίνει αυτό, είναι πραγματικά κρίμα. Εσείς δεν είστε έτσι. Εσείς όταν είχατε την δυνατότητα, μοιράζατε στο προσωπικό σας δωροεπιταγές σε σούπερ μάρκετ και κάνατε ετήσιο πάρτι για τα παιδάκια των εργαζομένων, μοιράζοντας δώρα. Δεν είσασταν έτσι κύριε Κοντομηνά.

Κανένας εργαζόμενος δεν αξίζει να ξεφτιλίζεται με φράσεις του τύπου «θα μου γυαλίζεις παπούτσια» και «σε 5 λεπτά να έχεις φύγει από το κτίριο», ειδικά όταν έχει προσφέρει την ψυχή του καλύπτοντας γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία της Ελλάδας ή σας έκαναν υπερήφανο να μοιράζετε συγχαρητήρια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.