Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μόνο... μπουνιές που δεν έπαιξαν στην Βουλή [ΒΙΝΤΕΟ]


Άναψαν τα αίματα νωρίτερα στη Βουλή. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, οι δύο άντρες αντήλλαξαν πολλές κουβέντες σε έντονο ύφος και ο προεδρεύον της συνεδρίασης, Γρηγόρης Νιώτης, διέκοψε τη συνεδρίαση! Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν...



ο αναπληρωτής υπουργό Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ και ειδικά ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σηφουνάκης ανακοίνωσε μια τροποποίηση της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν τη ψήφιση, στο νομοσχέδιο για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό.

Σύμφωνα με την τροποποίηση αυτή, εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι Ξάνθης και Ροδόπης στη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με την καταβολή μόνο του 20% του προστίμου, το οποίο ίσχυε αρχικά μόνο για τους μουσουλμάνους.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.