Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Λογοκρίσια στο STAR - Χαμός στον αέρα


μονο στο planet-greece
Τα όσα έλεγε καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο έφεραν και την λογοκρισία ξαφνικά ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δημήτρης Αντωνίου χάθηκε από τα παράθυρα του σταθμού ...

όταν άρχισε να αποκαλεί προδότες τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων και ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τα όσα έκαναν με την ψήφιση των μνημονίων. Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μάλιστα τους είπε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον ανάμεσα στους πολίτες χωρίς την συνοδεία ασφάλειας. Τα όσα έλεγαν φαίνεται ότι δεν άρεσαν σε κάποιους που έδωσαν την εντολή να κλείσει το μικρόφωνο και να χαθεί από την εικόνα του σταθμού. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι παραλίγο να πέσει και ξύλο μέσα στο κανάλι όταν ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε εξηγήσεις για την λογοκρισία στην οποία προχώρησαν από το σταθμό σε βάρος του.

8 σχόλια:

  1. χουντα σε ολα τα καναλια για τους ανεξαρτητους

    ελληνες που να δουνε κ τα ποσοστα τους.

    μαυρο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΕΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ - Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΠΟΗΚΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι αγαπητέ/ή φίλε/η. Ήταν το μοναδικό δελτίο που δεν γράφαμε εκείνη τη στιγμή και που απλά παρακολουθούσαμε! Υπάρχει, μία ελπίδα να το έχουμε λίγο πιο μετά, από συνεργάτη που μας είπε ότι θα προσπαθήσει να το βρει.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟ PLANET-GREECE: Δείτε το βίντεο με την πρωτοφανή λογοκρισία!

      Διαγραφή
  3. ειναι ο νομος για τους "νταβατζηδες" του κου Βενιζελου(οταν ηταν υπουργος τυπου), που συσσωμο το ΠΑΣΟΚ επιτεθηκε στον Παυλοπουλο το 2004, με τη στηριξη του αρμοδιου επιτροπου της Ε.Ε.

    πειτε το ρε παιδια, αφου δε μασαμε πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ: http://planet-greece.blogspot.com/2012/05/star_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΑΝ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΠ ΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΑ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.