Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα... καλλιστεία της Βουλής! [ΦΩΤΟ]

Αυτό δεν ήταν ορκωμοσία νέας Βουλής, αλλά καλλιστεία! Μπροστά από τον φωτογραφικό φακό παρήλασαν κομψές και σέξυ γυναίκες! Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Έλενα Ράπτη, η Άννα Καραμανλή, η Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγοι Βορίδη και Λοβέρδου,η Άντζελα Γκερέκου, η Έλενα Κουντρουρά, αλλά και οι κόρες του Μάκη Γιακουμάτου ήταν μόνο λίγες από τις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση....



Ας τις δούμε αναλυτικά:


Όλγα Κεφαλογιάννη: Σικάτη με την γοητεία που τις προσδίδει η υπουργική θέση, έφτασε στην βουλή ορεξάτη και πρόθυμη να φωτογραφηθεί. Με χαμόγελο και καλή διάθεση απέναντι στους ρεπόρτερ η Όλγα απέδειξε οτι μπορεί να είναι και γυναίκα και υπουργός μαζί.


Έλενα Ράπτη: Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά επέλεξε να είναι διακριτική και να αποφύγει τα πολλά φλας. Και πάλι όμως και μόνο το γεγονός πως όλοι ξέρουν πως η βουλή έχει μια παρουσία σαν και αυτή, αναβαθμίζει το ελληνικό κοινοβούλιο. Η Έλενα πάντα όμορφη επέλεξε να ορκιστεί διακριτικά και να φύγει αμέσως μετά από το κοινοβούλιο.


Άντζελα Γκερέκου: Έχει προκαλέσει πολλά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό κατά το παρελθόν. Το ταγέρ και η βουλευτική έδρα δεν μείωσε , αλλα αντίθετα αύξησε το σεξ -απίλ της το οποίο ακόμα μαγνητίζει τα ανδρικά βλέματα.


Δανάη Μιχελάκη: H σύζυγος του πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη, δικαιολογημένα έκανε αισθητή την παρουσία της, αφού τα καλλίγραμμα πόδια της θα μπορούσαν να είναι κάποιου μοντέλου και όχι μιας επιτυχημένης- όπως αυτή- παιδιάτρου.


Πηνελόπη Παπαιωάννου: H σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου έκανε του πάντες να νομίζουν οτι η Αντζελίνα Τζολί, ήρθε στην ορκωμοσία της ελληνικής Βουλής. Αθλητικό κορμί, απαράμιλλο στυλ και εντυπωσιακό ντύσιμο συνέθεσαν την παρουσία της κ.Λοβέρδου, η οποία άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό...


Άννα Καρμαναλή: Oi άντρες έβλεπαν Αθλητική Κυριακή , όχι μόνο για τα γκολ, αλλά και για τα μάτια της. Η βουλευτής της Β ' Αθηνών. τράβηξε τα βλέματα και στην σημερινή ορκωμοσία.Την συνόδευε η κόρη της και δίκαια πήρε τον τίτλο της σέξυ μαμάς.


Ευγενία Μανωλίδου: H σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έφτασε στην Βουλή με ένα ροζ κολλητό φόρεμα και τα φλας πήραν φωτιά. Η όμορφη τηλεπερσόνα, μόλις είδε τις μηχανές, χαμογέλασε και πήρε το γνωστό ναζιάρικο ύφος της.

Ποια είναι η νικήτρια;

Το parapolitika.gr έκανε το δικό του γκάλοπ ανάμεσα στους επισκέπτες του, οι οποίοι ψήφισαν...


Την.... Αντζελίνα Τζολί του Ανδρέα Λοβέρδου,και αμέσως μετά η Μανωλίδου και το άρθρο η καυτή Ευγενία, που κονταροχτυπήθηκε στα ίσα με την σύζυγο του Λοβέρδου,με αποτέλεσμα να παίρνουν επάξια τον τίτλο της miss...parapolitika.gr...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.