Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πάει "πακέτο" και του χρόνου η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Πολλά σενάρια είχαν ακουστεί για το αν τελικά το «Πάμε πακέτο» θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν......

Το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου λήγει αυτό το μήνα και οι παρουσιάστρια εδώ και μέρες κάνει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού. Λόγω κρίσης της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις και αυτό αποτέλεσε «αγκάθι» στις συζητήσεις τους. Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια δέχτηκε να μειώσει τις προσωπικές της απολαβές ώστε να μην πειραχτούν των συνεργατών της και, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, συμφώνησε με υψηλότατο στέλεχος του Alpha ότι η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο, μια τυπική διαδικασία αφού και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και έπειτα θα υπάρξει, επίσημα πλέον, η ανακοίνωση για τη συνέχεια της εκπομπής.
«Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν και έτσι δέχτηκα τη μείωση, όπως τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στη χώρα μας. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να συνεχίσει η εκπομπή που αγαπώ πολύ και να μην υπάρξουν κι άλλοι άνεργοι. Με την ομάδα μου δουλεύω σκληρά τόσα χρόνια και είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και του χρόνου στον Alpha, με τον οποίο διατηρώ πολύ καλές σχέσεις!», δήλωσε στην Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.