Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ο Τσίπρας

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Κυπριακό περιοδικό ‘’Fagazine’’. Όπως αναφέρει...

η εφημερίδα "Δημοκρατία", ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο περιοδικό της Κύπρου: ‘’Τα παιδιά χρειάζονται πάνω από όλα αγάπη, χρόνο και φροντίδα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια του ευ ζην. Η κακοποίηση του παιδιού στην ελληνική κοινωνία έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και αυτό διαφαίνεται στις ερευνητικές μελέτες που έχουν διενεργηθεί. Η ενδοοικογενειακή βία είναι περισσότερο δίπλα μας από όσο εμείς πιστεύουμε. Και αυτές οι οικογένειες αποτελούνται από μια γυναίκα και έναν άνδρα. Άρα δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων γονιών ‘’.

1 σχόλιο:

  1. Αντε βγαλτε το τομαρι και πρωθυπουργο να νομιμοποιησει και την παιδοφιλια και τη διχοτομηση της Ελλαδος και να ρισκαρει με τους ''απεναντι''...Ε ρε Στρατος που μας χρειαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.