Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

H «ανοιχτή» έκδοση του M600

Το Noble M600 εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 4,4 λίτρων.
Το Noble M600 εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 4,4 λίτρων....
Η αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία, Noble, φημισμένη για την κατασκευή των υπεραυτοκινήτων της, αποκάλυψε πρόσφατα την «ανοιχτή» έκδοση του M600.
Σύμφωνα με το autotriti.gr πρόσφατα, διέρρευσαν σχέδια από την «ανοιχτή» έκδοση του Noble M600, ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής φίρμας, Peter Boutwood, ανέφερε πως δεν είναι προς το παρόν στα σχέδιά τους να περάσουν το M600 Roadster στην παραγωγή, αλλά δεν είναι και απίθανο τελικά να προχωρήσουν στην κατασκευή του.
Το Noble M600 εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 4,4 λτ., ο οποίος αποδίδει 659 ίππους και 818 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, που επιτρέπει στην coupe έκδοση να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3 δλ., φτάνοντας την τελική ταχύτητα των 362 χλμ./ώρα.
Να θυμίσουμε ότι η Noble είναι γνωστή από τα υπεραυτοκίνητά της, τα οποία όχι μόνο έχουν εκρηκτικές τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουν και εξαιρετική πρόσφυση. Τέλος, το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την αγγλική φίρμα ήταν το 2001 με το Μ12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.