Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ληστεία κοσμηματοπωλείου με λεία άνω του 1μισυ εκατ. ευρώ στην Αργυρούπολη!

Μόνο στο planet-greece

Οι 6 ένοπλοι δράστες γνώριζαν καλά τις κινήσεις του κοσμηματοπώλη αλλά και το γεγονός ότι διέθετε πολλά χρήματα, πολύ χρυσό και πολύ ασήμι στο υπερμεγέθες χρηματοκιβώτιο, που διέθεται στο κοσμηματοπωλείο της οδού....



Κύπρου, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, χθες, στις 8.30 το πρωί έστησαν καρτέρι στον 54χρονο ιδιοκτήτη, στο υπόγειο κλειστό γκαράζ, όπου έμπαινε με το αυτοκίνητό του και του έβαλαν ένα ημιαυτόματο όπλο στο λαιμό. Στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να μπει μες στο ασανσέρ, το οποίο οδηγούσε απευθείας στο κοσμηματοπωλείο και τον οδήγησαν εκεί που είχε το τεραστίων διαστάσεων χρηματοκιβώτιο απειλώντας τον να το ανοίξει αλλιώς θα τον σκότωναν.

Αφού τον ανάγκασαν να απενεργοποιήσει το συναγερμό, με το όπλο συνεχώς κολλημένο στο λαιμό του. Οι αδίστακτοι κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν τις κατεβασμένες υφασμάτινες κίτρινες στη βιτρίνα και μέσα σε πέντε λεπτά άδειασαν το κοσμηματοπωλείο και διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Οι πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι η λεία τους ανέρχεται σε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ και ίσως φθάνει ακόμη και τα 2 εκατ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.