Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Σχεδόν συμφωνία με Τρόικα" λέει ο Στουρνάρας

Το σχεδόν το καταλαβαίνουμε, η συμφωνία μας φοβίζει...

Στη διευκρίνιση ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να λυθούν τα ζητήματα στον τομέα των εργασιακών μεταρρυθμίσεων και του περιορισμού του δημοσίου τομέα, ώστε να κλείσει το νέο πακέτο μέτρων ύψους 13,8 δισ. ευρώ, προχώρησε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στους Financial Times...



Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας υπογράμμισε ότι η συμφωνία μεταξύ τρόικας και ελληνικής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε μία θετική έκθεση για το ελληνικό πρόγραμμα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,2 δισ. ευρώ έως τα μέσα Νοεμβρίου.

«Έχουμε συμφωνήσει πλήρως σχεδόν σε όλα τα ζητήματα. Αυτό που απομένει είναι ένας συμβιβασμός στα εργασιακά και στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων», σημείωσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.