Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΙΔΟΥ: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που νοιάζεται περισσότερο για τα "αδέλφια" του του Παλαιστίνιους από τους Έλληνες

Ο εν λόγω κύριος της φωτογραφίας, μαζί με άλλον έναν συνάδελφό του από το ΣΥΡΙΖΑ, επίσης βουλευτή, επέλεξαν τη σημερινή ημέρα, που όλοι οι Έλληνες βρίσκονται στους δρόμους διαδηλώνοντας για τα βάναυσα μέτρα του "Μνημονίου 3" που θέλει να περάσει η κυβέρνηση, να βρίσκεται εν πλω για τη Γάζα...



αφού θεώρησαν φρόνιμο ότι τα "αδέλφια" τους οι Παλαιστίνιοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ' ότι οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες.

Ναι, αυτός ο άνθρωπος είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Διαβάστε τι λέει, τσιμουδιά για τους Έλληνες!

«Εκφραση αλληλεγγύης» προς το λαό της Παλαιστίνης χαρακτηρίζει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας που βρίσκεται στο πλοίο Estelle που κατευθύνεται στη Γάζα την αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στην αποστολή, ο οποίος παράλληλα επισημαίνει πως «η αποστολή του πλοίου συνδέεται άμεσα με τις μεγάλες κινητοποιήσεις που ξετυλίγονται και στην Ελλάδα».

Στη δήλωσή του ο Δημήτρης Κοδέλας αναφέρει πως στόχος όλων όσων ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στη νέα αποστολή αλληλεγγύης είναι να συμβάλλουν στην καταδίκη της κατοχής στην Παλαιστίνη και να επιδείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

«Η αποδοχή της τιμητικής πρόσκλησης για συμμετοχή στην αποστολή του ιστιοφόρου Estelle, που επιχειρεί να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας, αποτελεί μια ακόμη έκφραση της αλληλεγγύης της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας στην Ελλάδα, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, προς το μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης και το δίκαιο αγώνα του. Μαζί με άλλους συναδέλφους βουλευτές ανταποκρίθηκα θεωρώντας ότι, μέσω των διοργανωτών της νέας αποστολής αλληλεγγύης, μας προσκαλεί το ενάμιση εκατομμύριο αποκλεισμένων της Γάζας και όλοι οι Παλαιστίνιοι που επί δεκαετίες αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων μας είναι να συμβάλουμε στην καταδίκη της κατοχής στην Παλαιστίνη, να επιδείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, να απαιτήσουμε τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής στη δήλωσή του».

Το ότι οι κινήσεις του παρεκλίνουν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ εθνικής εξωτερικής πολιτικής, το έχει υπ' όψιν του; Ο.... cool πρόεδρός του, θα αναλάβει επιτέλους μία ΜΗ ανθελληνική πρωτοβουλία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.