Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Βενιζέλος-Σαχινίδης ενημερώνουν τη βουλή για την λίστα Λαγκαρντ

Για την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» ενημερώνει την Επιτροπή Θεσμών και...


 Διαφάνειας της Βουλής στις 13.30 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και στις 16.00 ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Στην Επιτροπή Θεσμών έχει κληθεί επίσης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, η ακρόαση του οποίου θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή, καθώς και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την επόμενη εβδόμαδα.

Στο μεταξύ, την αποστολή εκ νέου, με αίτημα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, της λίστας από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών ζητούν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ώστε να εξακριβώσουν την γνησιότητα του καταλόγου που έχουν στα χέρια τους. Η επίμαχη λίστα, με ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, παραδόθηκε το 2010 από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.