Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σαν σήμερα γνωρίσαμε και... την Μιμή [ΒΙΝΤΕΟ]


Ήταν η εποχή που οι Έλληνες, μεθυσμένη από την επίπλαστη ανάπτυξη που του προσέφεραν οι λαοπλάνοι πολιτικοί ηγέτες, πίστευαν ότι η Μιμή θα έσωζε την χώρα. Θυμηθείτε μερικές από τις πιο μαύρες στιγμές τις ελληνικής πολιτικής ζωής....



Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο , γυρνώντας από το Χέρφιλντ, το 1988, μπροστά στο αλαλάζον πλήθος που στο πρόσωπο του έβλεπε τον ηγέτη της Ελλάδας, και με τις κάμερες όλες στραμμένες πάνω του, γύρισε και έκανε νεύμα στην Δήμητρα Λιάνη, νομιμοποιώντας το δεσμό τους και  αλλάζοντας τα ήθη και τα έθιμα της μέχρι τότε πιο συντηρητικής ελληνικής κοινωνίας, αφού ο Αντρέας ό,τι έκανε αποτελούσε πρότυπο για εκατομμύρια Έλληνες...


Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Άκης, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, οι Φωτοπουλαίοι και οι Κολλάδες, ήταν "παιδιά" του Αντρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.