Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πονάνε τα γόνατά σας;

 Διαβάστε γιατί.
Παχυσαρκία και καθιστικά επαγγέλματα "ευθύνονται" για τους πόνους στα γόνατα, που ταλαιπωρούν έναν στους τέσσερις ενήλικες, σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων.
1.600 άτομα...


 ηλικίας 16 έως 65 ετών, πήραν μέρος στη μελέτη και το 25% αυτών που ρωτήθηκαν σχετικώς είπαν ότι πονάνε εδώ και μία διετία. Οι ειδικοί αποδίδουν την «επιδημία» των προβλημάτων στα γόνατα στην εξάπλωση των εργασιών γραφείου, την υπεραπασχόληση με το ίντερνετ και την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων παχυσαρκίας. Μπορεί οι φθορές στα γόνατα να μην είναι απειλητικές για τη ζωή, αλλά μπορούν να καταστρέψουν την ποιότητά της. Για να αποφευχθεί αυτό, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να αντιμετωπίζονται εγκαίρως οι τυχόν φθορές – συνεπώς οι πάσχοντες από πόνους στα γόνατα δεν πρέπει να χρονοτριβούν, αλλά να απευθύνονται αμέσως στους γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.