Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research.Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Προβάδισμα 2,7% μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής.Η Χρυσή Αυγή εδραιώνεται στην τρίτη θέση και με διψήφιο νούμερο. Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει:




ΣΥΡΙΖΑ 23,1%
ΝΔ 20,4%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,4%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΑΝ.ΕΛ.6,4%
ΚΚΕ 5,7%
ΔΗΜΑΡ 4,6%
ΔΡΑΣΗ 1,6%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,4%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,2%
ΛΑ.ΟΣ 1%
Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ  14,7%

Σύμφωνα με την έρευνα , ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με πέντε μονάδες και 38,25% του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 33,35% για το ποιος είναι καταλληλότερος για την πρωθυπουργία.

Από την άλλη πλευρά οι μισοί από τους ερωτηθέντες δεν επιθυμούν εκλογές στην παρούσα χρονική στιγμή, ενώ το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μαι συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, το 46,1% των ερωτηθέντων θέλει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 42,5% που δεν το επιθυμεί.


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2012 17:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Διαδηλώνουμε ενάντια στα νέα μέτρα που μόνο αποτέλεσμα θα έχουν την προσθήκη και άλλων συμπολιτών μας στην ίδια μοίρα με εμάς.

    Να δείξουμε στους πολιτικούς που ψήφησαν τα μνημόνια το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής αυτής της χώρας. Το μέγεθος των ανέργων.
    Μιλάνε για ανάπτυξη, όταν ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ανάπτυξη είναι να δουλέψουμε όλοι, να παράγουμε έργο όλοι για να υπάρξει
    πραγματική και θετική οικονομία σε αυτή την χώρα και το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες στο καθεστώς
    της ανεργίας.
    Να διαδηλώσουμε για να δείξουμε ότι δεν είμαστε ένα απλό ποσοστό για τις ειδήσεις των οχτώ. Είμαστε εκατομύρια άνθρωποι με συνείδηση
    και αξιοπρέπεια.
    Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην εργασία.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.