Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ταπεινωτική ήττα του Ολυμπιακού απ' τη Λεβάντε


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ίσως το χειρότερό του ευρωπαϊκό παιχνίδι, με την Λεβάντε να κάνει πανηγύρια στην εστία του...



Η Λεβάντε μπήκε ορεξάτη στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10’ με τον Ρίος, ο οποίος ξέφυγε στην πλάτη του Χολέμπας και πλάσαρε εύστοχα τον Μέγιερι.

Στο 20’ ο Τζαμέλ Αμντούν, μετά από τραβηγμένη απόφαση του διαιτητή, υποπίπτει σε πέναλτι, για το οποίο μάλιστα δέχεται δεύτερη κίτρινη και αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ο Μάρτινς αστοχεί.

Ωστόσο, στο 40’ ο Μπαρκέρο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, και νίκησε τον Μέγιερι κάνοντας το 2-0, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Χοσέ Χολέβας, το οποίο όμως έγινε έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ομπαφέμι Μάρτις μετέτρεψε σε θρίαμβο για τη Λεβάντε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ένα λάθος στον χώρο του κέντρου ήταν αρκετό για να βγει στην κόντρα ο Ομπαφέμι Μάρτινς και να πλασάρει υποδειγματικά τον Μέγερι, για το 3-0 στο 54’.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Μανωλάς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι, παραμένοντας το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.