Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ελεύθεροι οι 4 από την Ιερισσό,συμφωνία να πέσουν οι τόνοι

Να τηρούνται οι διατάξεις του κώδικα ποινικής δικονομίας και των άρθρων του Συντάγματος συμφώνησαν ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Βάιος Χονδρός, ο δικηγόρος των συλληφθέντων στην Ιερισσό και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός που συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η σύσκεψη...


 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών μετά τη χθεσινή ένταση στην περιοχή. Όλοι οι παριστάμενοι δεσμεύθηκαν επίσης να ενημερώνουν γραπτώς τον εισαγγελέα εάν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Τέλος, οι δικηγόροι των συλληφθέντων διαμαρτυρήθηκαν για την υπερβολική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην Ιερισσό.

Οι τέσσερις συλληφθέντες βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου χωρίς η σύλληψή τους να συνδέεται με την επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου στις Σκουριές. Τα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα και ορίστηκε δικάσιμος για τις 20 του μήνα. Κάτοικοι της Ιερισσού συγκεντρώθηκαν για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, αλλά και για παράνομη κατοχή ασυρμάτων και ραδιοπομπού.

Τα όπλα θα σταλούν για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στις Σκουριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.