Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ(τομεάρχης Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ):Ευφυής η κίνηση Σαμαρά για ΑΟΖ

«Ευφυή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης την κίνηση του πρωθυπουργού να ζητήσει ευρωπαϊκή ασπίδα την ελληνική ΑΟΖ στο ανατολική Αιγαίο.
Ο τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε (μιλώντας στον real fm) ότι μόνο...
με αυτό τον τρόπο μπορούν να δρομολογηθούν διαδικασίες εξόρυξης υδρογονανθράκων από αυτή την υποθαλάσσια περιοχή χωρίς να έρθει σε «σύγκρουση» η Ελλάδα με την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βουλιαγμένη ζήτησε την χάραξη κοινής ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής σε ό,τι αφορά και την ελληνική ΑΟΖ.

Μαρίνα Μάνη
πηγή:www.capital.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ αγάπη βλέπω και δεν μου αρέσει. Συμπεραίνω οτι οι συριζαίοι νομίζουν οτι θα κάνουν καλύτερες διαπραγματεύσεις. Τσά. Τα ίδια Μανωλάκη μου. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Για τους ΄΄Ελληνες δεν ακούω τίποτα. Μόνο για την Ελλάδα.Λες και η Ελλάδα δεν έχει Έλληνες. Βρε δεν έχουμε τίποτα άλλο να δώσουμε. Πάρτε και τα διαμερίσματα. Να δούμε τί θα τα κάνετε. Ημέρα των Γυναικών. Προσέχτε έχετε πλησιάσει πολύ τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.