Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Απειλούν τη ζωή δημοσιογράφου του ALTER

Αφορμή η παρουσία της στη δίκη Κασιδιάρη ως μάρτυρας.Η δημοσιογράφος εκλήθη από εισαγγελέα και ανακριτή για να καταθέσει ότι γνωρίζει για την υπόθεση.Η...


 Νάντια Αλεξίου είπε πως ο αριθμός του οχήματος του Ηλία Κασιδιάρη είχε αναρτηθεί στο φασιστοσάιτ indymedia.Οι "δημοκράτες" θεώρησαν πως αυτή η κατάθεση της δημοσιογράφου αθώωσε τον Κασιδιάρη, αγνοώντας όμως πως η βασική μάρτυρας κατηγορίας,μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,που κατέθεσε πως είδε το αμάξι τοι Ηλία Κασιδιάρη στο περιστατικό,έπεσε σε τόσες αντιφάσεις,που ουσιαστικά αυτή τον αθώωσε.
Παρ'όλα αυτά κάποιοι "δημοκράτες" που πιστεύουν πως δημοκρατία είναι να έχουν πάντα αυτοί δίκαιο,την έχουν βάλει στο στόχαστρο και αεπιλούν ακόμη και τη ζωή της.Κατά τη γνώμη τους ,η Νάντια Αλεξίου θα έπρεπε να αγνοήσει την κλήση από το δικαστήριο, ή θα έπρεπε να ψευδομαρτυρήσει προκειμένου να βρεθεί σε δύσκολη θέση ο Κασιδιάρης.Πρώτος και καλύτερος ο Χατζηστεφάνου,γνωστός-από την εμφάνιση λαμπατέρ σε τηλεοπτική εκπομπή,ο οποίος της καθυβρίζει χυδαία και καλεί τον κόσμο να την λιντσάρει όπου την βρεί.Να θυμήσουμε πως η Νάντια Αλεξίου ήταν η μόνη δημοσιογράφος που αντέδρασε ,με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί από τους Χρυσαυγίτες,στο γνωστό "εγέρθητω" την ημέρα των εκλογών .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.