Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς Σπανούλη και σήμερα η Εθνική


Χωρίς τον αρχηγό της, η Εθνική Μπάσκετ, ρίχνεται αυτή τη στιγμή στη μάχη για την Τέταρτη νίκη της στο Eurobasket, ενάντια...



στην Ιταλία (ΑΝΤ1, live - τώρα).

Η κατάσταση του αστραγάλου του 31χρονου γκαρντ έχει παρουσιάσει βελτίωση μετά το διάστρεμμα της Πέμπτης, οι εξετάσεις που έκανε χθες ήταν «καθαρές», αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και ουδείς θέλει να ρισκάρει.

Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση να μην παίξει ούτε με τους Φινλανδούς, ώστε να εκμεταλλευτεί και το κενό που υπάρχει και να μπει δυνατά στην δεύτερη φάση, όπου η παρουσία κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ανυπομονεί να τον έχει και πάλι στις τάξεις του, όμως δεν επιθυμεί να τον δει να παθαίνει κάποια υποτροπή και βλέποντας το πόσο καλά ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του με την Τουρκία, προτιμάει να τον ξεκουράσει.

Eξάλλου, η πρωινή προπόνηση της Κυριακής ακυρώθηκε από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής προκειμένου οι διεθνείς να πάρουν "ανάσες" ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Ο Ιταλός τεχνικός προτίμησε να μην επιβαρύνει άλλο τους παίκτες του, θεωρώντας πως μια έξτρα προπόνηση δεν θα τους προσέφερε κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.