Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Απίθανη φάρσα: Πείθουν μεθυσμένο οδηγό ότι ήταν σε κώμα για 10 χρόνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι φίλοι ενός άνδρα που είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος πέντε φορές σε κατάσταση μέθης αποφάσισαν να του δώσουν ένα μάθημα που δε θα ξεχνούσε ποτέ...


  Ιθύνων νους της φάρσας ήταν ο κωμικός Tom Mabe ο οποίος με τη βοήθεια φίλων μετέτρεψε ένα άδειο γραφείο σε δωμάτιο νοσοκομείου.
Αφού περίμεναν να μεθύσει τον έσυραν στο δωμάτιο του "νοσοκομείου" και όταν ξύπνησε του ανακοινώσουν ότι έχει χάσει δέκα χρόνια της ζωής του από  κώμα.

  Είχαν οργανώσει τόσο καλά τη φάρσα που η ομάδα είχε ετοιμάσει και ειδήσεις για τη Miley Cyrus και τον Justin Bieber, αλλά για το έτος 2023, οι οποίες έπαιζαν στην τηλεόραση όσο ο "ασθενής" περίμενε το γιατρό.

  Η παρέα ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο καθώς όπως λέει στόχος τους είναι μέσα από τη φάρσα να μεταφέρουν ένα πολύ σοβαρό μήνυμα, πως κανείς δεν πρέπει να οδηγεί μεθυσμένος.





πηγή: buzzfeed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.