Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τι έγινε στο μυστικό ραντεβού Τσίπρα - Ράικου;


Δυσφορία από δικαστικούς κύκλους για τη μυστική συνάντηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και της επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Ελένης Ράικου...



Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους ανώτατους κύκλους της Δικαιοσύνης η συνάντηση Τσίπρα με την επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Ελένη Ράικου. Και τούτο διότι δεν προβλέπεται από την εθιμοτυπία επίσημη συνάντηση οιουδήποτε πολιτικού, πόσο μάλλον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με δικαστικό ή εισαγγελικό παράγοντα παρά μόνο με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και το προεδρείο του ΣτΕ οι οποίοι επιλέγονται από το υπουργικό συμβούλιο κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου υπουργού Δικαιοσύνης. "Τα δικαστήρια δεν προσφέρονται για … δημόσιες σχέσεις" σχολίαζαν πικρόχολα οι ίδιοι κύκλοι. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ράικου έχει οριστεί επικεφαλής της συγκεκριμένης υπηρεσίας από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.