Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πώς θα κατακτήσεις μία γυναίκα; … δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο…

Αγόρια, η κατάκτηση μίας γυναίκας δεν θέλει κόπο αλλά … τρόπο και μεταξύ μας, τον τελευταίο καιρό πολλοί από εσάς έχετε μπλοκαριστεί (για πολλούς και διάφορους λόγους) και έχετε χάσει πλέον αυτό το «τακτ» για να κερδίσετε την γυναίκα που θέλετε. Παρακάτω λοιπόν, σας ετοιμάσαμε μερικές καυτές ερωτικές συμβουλές που έχουν δοθεί από γυναίκες και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι την ερωτική σας φόρμα στο φλερτ ….

«Θέλω έναν άντρα που να μου δείξει ότι έχει συναισθήματα και ευαισθησίες»
Μην παριστάνει φίλε μου τον σκληρό άνδρα, προσέγγισε την γυναίκα που επιθυμείς με τρόπο συναισθηματικό, συζήτησε μαζί της για τις παιδικές σου αναμνήσεις, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της … Μην ξεχνάς ότι η γυναίκα λειτουργεί πολύ περισσότερο με το συναίσθημα …

«Μου αρέσει ο άνδρας που παίρνει πρωτοβουλίες»
Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο έτοιμα … Αν σου αρέσει μία γυναίκα και περιμένεις πότε θα πάρει αυτή την πρωτοβουλία να σου πει να βγείτε… τότε φίλε μου το παιχνίδι είναι χαμένο. Κάνε το πρώτο βήμα, καθοδήγησε εσύ την γυναίκα, ξεκίνησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και σίγουρα θα της αρέσει…
«Δεν θέλω στο πρώτο ραντεβού να με αγγίξει αν δεν έχω δώσει εγώ το πράσινο φώς»
Μην παίρνεις το θάρρος να την αγγίξεις, να την χαϊδέψεις ή να κάτσεις πολύ κοντά της, αν η «γλώσσα του σώματος» της, σου δίνει το μήνυμα ότι δεν είναι έτοιμη για κάτι περισσότερο από μία απλή κουβεντούλα. Κάνε το επόμενο βήμα, όταν θα την δεις να παίζει παιχνιδιάρικα με τα μαλλιά της και όταν φυσικά διαπιστώσεις ότι με την στάση του σώματός της, αρχίζει η ίδια να σε πλησιάζει …

«Νομίζω ότι οι άνδρες έχουν χάσει τελευταίο το χιούμορ τους! Ερωτεύομαι τον άνδρα που βρίσκει τον τρόπο να με κάνει να γελάω»
Πολλοί από εσάς φίλοι μου, για να προσεγγίσετε μία γυναίκα, αρχίζετε να το παίζετε ιστορία και τις εξιστορείτε όλα τα προβλήματα που έχετε, παριστάνοντας τον αδικημένο, τον πονεμένο, τον άτυχο … Όσα προβλήματα και να έχεις, μία γυναίκα ποτέ δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα μουστρούφη … Κάνε την γυναίκα που έχεις δίπλα σου να γελάσει, δε χρειάζεται να πεις τα καλύτερα ανέκδοτα απλά να της δείξεις ότι σε νοιάζει να περνάει καλά και να διασκεδάζει μαζί σου.

«Συνήθως κολλάω με τους άνδρες που με πειράζουν με ευγένεια και κάνουν έξυπνες συζητήσεις»!
Πείραξε την! Ένας εύκολος τρόπος για κάνεις μια συζήτηση διασκεδαστική και ερωτική είναι να αρχίσεις να πειράζεις όμορφα τη γυναίκα. Θυμήσου τα παιδικά σου χρόνια.. τότε που πείραζες τα κοριτσάκια… αυτό που λειτουργούσε τότε θα είναι αποτελεσματικό και τώρα!

«Το σημαντικότερο για μένα, είναι να νιώσω με έναν άνδρα οικειότητα… τότε μπορώ να προχωρήσω και σε κάτι παραπάνω …»
Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που δε φοβούνται να περάσουν τη συζήτηση σε ένα πιο προσωπικό και οικείο επίπεδο.

«Δεν τα πάω καλά με αυτούς που μιλούν διαρκώς για τον εαυτό τους… γίνεται επιτέλους ένας άνδρας να θέλει στο πρώτο ραντεβού να μάθει τα πάντα για μένα»;
Ένα από τα λάθη που κάνετε οι άντρες, είναι ότι στο πρώτο ραντεβού με μία γυναίκα, προσπαθείτε να την εντυπωσιάσετε, μιλώντας διαρκώς για την δουλειά σας, για το αυτοκίνητό σας, για τα χόμπι και τις δραστηριότητές σας. Σε όλη αυτή την υπέρ- προσπάθεια που κάνετε, ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό… να ασχοληθείτε με την γυναίκα που έχετε δίπλα σας…Χρησιμοποίησε λοιπόν εκφράσεις του τύπου «διακρίνω πάνω σου»… οι γυναίκες τρελαίνονται να τους μιλάς για τον εαυτό τους. Πες της τι παρατηρείς πάνω της. Έχεις κερδίσεις αυτόματα το ενδιαφέρον της.

«Εντάξει είπαμε ότι σε μας τις γυναίκες αρέσουν τα κομπλιμέντα, αλλά όταν κάποιος υπερβάλει … γίνεται κουραστικός αλλά δεν μπορώ να τον πιστέψω κιόλας»
Απόφυγε τα πολλά κομπλιμέντα. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που ξέρουν να πλησιάζουν όσο χρειάζεται. Αν της πεις πολλά και υπερβολικά κομπλιμέντα θα σκεφτεί ότι προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

«Τρώει Χ ο άντρας που θα βάλει στόχο μόνο να με ρίξει στο κρεβάτι …»
Μη της παραδοθείς γρήγορα και εύκολα. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες-πρόκληση. Εάν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, αυτή θα πρέπει να νιώσει ότι σε κερδίζει σιγά-σιγά. Αν σε περάσει για εύκολο… θα χάσει το ενδιαφέρον της.

1 σχόλιο:

  1. Εκτος τοπου και χρονου περιπου τα μισα της λιστας. Και, κοριτσια, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα. Εαν ο ανδρας δεν εχει το απαραιτητο <> στο πορτοφολι του δεν γυριζετε ουτε για να τον φτυσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.