Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Απόδραση αλά... Παλαιοκώστα από φυλακή του Καναδά! [ΒΙΝΤΕΟ]


Με τη βοήθεια ελικοπτέρου τρεις φυλακισμένοι κατάφεραν να αποδράσουν από τη φυλακή Orsainville του Καναδά...

Στη φυλακή που βρίσκεται στα περίχωρα του Κεμπέκ, προσγειώθηκε το ελικόπτερο και παρέλαβε τους τρεις βαρυποινίτες, όπως είχε κάνει και ο Βασίλης Παλαιοκώστας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με καναδικά μέσα, δύο από τους δραπέτες είχαν καταδικαστεί το 2010 για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ λέγεται πως έχουν δεσμούς με την ομάδα μοτοσικλετιστών Hells Angels.

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ann Mathieu ανέφερε: "Προτεραιότητά μας είναι ο εντοπισμός των δραπετών και του ελικοπτέρου".

"Εργαζόμαστε σκληρά και στενά με το σωφρονιστικό ίδρυμα για να συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους δραπέτες", πρόσθεσε.




Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών ανδρών: Πρόκειται για τον 35χρονο Yves Denis, τον 53χρονο Denis Lefebvre και τον 49χρονο Serge Pomerleau.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες τους, ώστε οι πολίτες να τους αποφύγουν αν τυχόν τους συναντήσουν και να ενημερώσουν τις τοπικές αρχές για πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.