Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αμερικανό πράκτορα απελαύνει η Γερμανία


Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στις σχέσεις ΗΠΑ - Γερμανίας, μήνες μετά τις αποκαλύψεις Σνόουντεν για τη δράση της NSA και τις παρακολουθήσεις Γερμανών αξιωματούχων, ακόμη και της ίδιας της Μέρκελ...



Η Γερμανία ζήτησε από αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ο οποίος υπηρετεί στην αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο να εγκαταλείψει το γερμανικό έδαφος, για λόγους σχετικούς με την υπόθεση αμερικανικής κατασκοπείας κατά της χώρας, ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης την Πέμπτη.

«Το αίτημα για την αποχώρησή του από την Γερμανία διατυπώθηκε υπό το φως έρευνας του γενικού εισαγγελέα και των αποκαλύψεων για την ευρύτερη δραστηριότητα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών στην Γερμανία», τόνισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, σε δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.