Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΟΗΕ για το Κυπριακό: Και οι δύο πλευρές κατέθεσαν προτάσεις


Οι δύο ηγέτες, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τη λύση του Κυπριακού, αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τη μεθοδολογία...




Οι δύο πλευρές στο Κυπριακό ολοκλήρωσαν την κατάθεση προτάσεων επί όλων των κεφαλαίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Αποστολής Καλών Υπηρεσιών του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Μισέλ Μποναρντό.

Όπως αναφέρεται, οι δύο ηγέτες, κατά τη σημερινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τη λύση του Κυπριακού, αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τη μεθοδολογία.

Προστίθεται ότι έδωσαν οδηγίες στους διαπραγματευτές τους να συνεχίσουν τις συζητήσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας στα θέματα αυτά πριν από την επόμενη συνάντηση των ηγετών, που έχει καθοριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.