Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Παριζιάνικος αέρας» από την Fragonard στην Αθήνα αποκλειστικά στο L’ atelier du Parfum

Η κορυφαία Γαλλική αρωματοποιία Fragonard φέρνει στην Αθήνα «Παριζιάνικο αέρα» και εκλεπτυσμένα αρώματα που συνδέουν μνήμες και αισθήσεις....
Για τους λάτρεις των Γαλλικών αρωμάτων το L’ atelier du Parfum διαθέτει πλέον στην Αθήνα αποκλειστικά, μια μεγάλη γκάμα γυναικείων και αντρικών αρωμάτων της ιστορικής αρωματοποιίας. Όποιος και αν είναι ο τύπος σας ή η διάθεσή σας, είναι σίγουρο πως ένα μοναδικό άρωμα της νέας σειράς θα γίνει ο μυστικός σας σύμμαχος σε κάθε έξοδο.

Με έμπνευση τις αρωματοποιίες στη γαλλική πόλη Grasse, δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια ένα atelier αρωματοποιίας στη Γλυφάδα όπου κυριαρχούν το άρωμα και οι αισθήσεις, το L’ atelier du parfum. Οι παριζιάνικες αναφορές στο άρωμα με ιδιαίτερα και ξεχωριστά brands προϊόντων και η αφοσίωση στις ανάγκες της ξεχωριστής προσωπικότητας του κάθε πελάτη καθιστούν το atelier μοναδικό στο είδος του. Ακόμα και οι πιο «απαιτητικοί» είναι βέβαιο πως θα ανακαλύψουν το άρωμα που θα αφήσει την ταυτότητα τους ανεξίτηλη.

Στο L’ atelier du parfum, εκτός από τα αρώματα της Fragonard, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε είδη περιποίησης προσώπου και σώματος από ευρωπαϊκούς οίκους όπως οι Τhe Somerset Toiletry Co., Lerbolario, Borgerello, Lavanda Di Venzone, Teatro Fragranze Unique και Cowshed. Επίσης, διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Sur Mesure με δικά της προϊόντα, αποτελούμενη από eau de parfum, eau de toilete, body lotion, shower gel scrub και body oil για τη δημιουργία μοναδικών αρωμάτων, αλλά και φυτικές μάσκες προσώπου, σαπούνια και είδη με υαλουρονικό οξύ για πλήρη ενυδάτωση προσώπου και χειλιών.

Παράλληλα, στο atelier διατίθεται μια πλήρης σειρά προϊόντων αρωματισμού του σπιτιού, αρωματικών κεριών, Reed Diffuser σε 25 διαφορετικά αρώματα, αρωματικά φακελάκια για συρτάρια, αρωματικά φύλλα ντουλαπιών , πέτρες ποτισμένες με λεβάντα και όμορφα αρωματικά κεραμικά. Τέλος, οι γονείς έχουν ακόμα ένα λόγο να επισκεφτούν το atelier ώστε να κάνουν ένα μοναδικό δώρο στα παιδιά τους, επιλέγοντας την παιδική υποαλλεργική σειρά Il Giardino Dei Piccoli – Erbolario.

Λίγα λόγια για τη Fragonard

Τo 1926, ένα παλιό εργοστάσιο αρωματοποιίας στο κέντρο του ιστορικού χωριού Grasse, πήρε το όνομα του μεγάλου Γάλλου ζωγράφου Jean-Honoré Fragonard.

Από τότε μέχρι σήμερα η Fragonard έχει δημιουργήσει δεκάδες exclusive αρωματικές συνθέσεις, πλήρη αρωματικά σετ προϊόντων περιποίησης, ευωδιαστά σαπούνια, κατακτώντας τις προτιμήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που επισκέπτονταν την παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων, που δικαίως θεωρείται η «μυστική έδρα» της αρωματοποιίας, το ατμοσφαιρικό και παραμυθένιο Grasse.

«Το άρωμα είναι συνδεδεμένο με τις αισθήσεις και τις αναμνήσεις» λέει η υπεύθυνη αρωματοποιίας της Fragonard και αρκεί κάποιος να μυρίσει ένα από τα δεκάδες elegant αρώματα του ιστορικού brand για να διαπιστώσει ότι μένει αξέχαστο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.