Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο Κώστας Τσουρός συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά!


Μια έκπληξη επιφύλασσε το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «ΠΡΩΙΝΟΥ» με την Φαίη Σκορδά, η οποία φέτος θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμου, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της....



Τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες για τη σύνθεση της ομάδας αφορούσαν στη συμμετοχή των Θέμη Γεωργαντά, Σάσας Σταμάτη, Στέφανου Κωνσταντινίδη, Μαντώς Γαστεράτου και Τζένης Μελιτά ως τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Ωστόσο, από χθες έγινε γνωστό ότι στην ομάδα εντάσσεται και ο μέχρι πρότινος ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Κώστας Τσουρός, ο οποίος έχει θητεύσει και στην ΕΡΤ για χρόνια, κάνοντας εκκλησιαστικό και οικονομικό ρεπορτάζ πριν πάρει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και το δελτίο ειδήσεων.

Ο ίδιος μάλιστα, στην κρατική τηλεόραση παρουσίαζε την εκπομπή «ΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ» αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ τα Σαββατοκύριακα. Πλέον, ο μάχιμος ρεπόρτερ θα αξιοποιηθεί στην ούτως ή άλλως «δυνατή» ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1.

Όπως επίσης σημειώνεται στο δελτίο τύπου του σταθμού, «η Λίτσα Πατέρα θα συνεχίσει να μας παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τα άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μας μαγειρεύει τις πιο λαχταριστές λιχουδιές, ενώ ο Σπύρος Σούλης και πολλοί άλλοι θα συμμετέχουν στην όμορφη παρέα του ΠΡΩΙΝΟΥ».

Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.