Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ευρωβουλευτής γρονθοκόπησε τον ξενοφοβικό βρετανό του UKIP [ΦΩΤΟ]


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ευρωβουλευτής του βρετανικού ξενοφοβικού, αντιευρωπαϊκού κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ο οποίος λέγεται πως γρονθοκοπήθηκε από συνάδελφό του σε συνεδρίαση του κόμματος στο Στρασβούργο...

Ο Στίβεν Γουλφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «δέχθηκε αρκετές γροθιές, έπεσε σε ένα παράθυρο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι».

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, ο Γουλφ που ήταν ένας από τους επικρατέστερους για την ηγεσία του κόμματος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των ευρωβουλευτών του κόμματος στο Στρασβούργο.

Ο πρώην ηγέτης του αντιευρωπαϊκού UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος ασκεί προσωρινά τα καθήκοντά του μέχρι να εκλεγεί νέος ηγέτης, δήλωσε για το περιστατικό: «Λυπάμαι βαθιά που μετά το διαπληκτισμό, ο οποίος σημειώθηκε σε συνεδρίαση των ευρωβουλευτών του UKIP σήμερα το πρωί, ο Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή».

Πηγές από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 49 χρόνια, αναφέρουν πως ο άνδρας δέχθηκε πολλές γροθιές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά δεν κατέρρευσε αμέσως. Μόνο λίγη ώρα αργότερα και όταν τα μέλη του κόμματος κατευθύνονταν για την ψηφοφορία έχασε τις αισθήσεις τους.



Την ίδια στιγμή, ο Telegraph υποστηρίζει πως ο Γουλφ έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ εκπρόσωπος του UKIP δήλωσε πως ο άνδρας υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος της Sun, Χάρι Κόουλ, επικαλούμενος πηγές ισχυρίζεται πως ο ευρωβουλευτής που γρονθοκόπησε τον Γουλφ είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα αμύνης, Μάικ Χούκεμ.

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος του δικτύου Εuractiv, Τζέιμς Κρισπ, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η συνεδρίαση του κόμματος πραγματοποιείτο για να συζητηθεί η πρόθεση του 49χρονου να «αυτομολήσει» στους Συντηρητικούς. Ένας ευρωβουλευτής, λοιπόν, χαρακτήρισε τον Γουλφ «αστείο» και ο τελευταίος απάντησε: «Αρκετά», έβγαλε το πανωφόρι του και είπε: «Ας το τακτοποιήσουμε έξω».

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν έξω από την αίθουσα και τότε σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τον Κρισπ ο Γουλφ κατέρρευσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του βρετανικού δικτύου ITV.

ksilo2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.