Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η περίεργη απαγωγή του 56χρονου Έλληνα στην Υεμένη - Κρατείται 10 μήνες


Έκκληση για βοήθεια μέσω του You Tube, απευθύνει ένας Έλληνας, ο οποίος είναι όμηρος στην Υεμένη, εδώ και δέκα μήνες!...



Στο video το οποίο αναρτήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Ανδριανός Σεμπόγλου κάνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να τον βοηθήσουν, καθώς όπως λέει, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Επί δέκα μήνες κανείς δεν με έχει βοηθήσει. Παρακαλώ την ελληνική κυβέρνηση να με βοηθήσει. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα» λέει στα αγγλικά ο 56χρονος άνδρας.

Την υπόθεση έφερε σήμερα στο φως η «Καθημερινή», αποκαλύπτοντας πως την απαγωγή του Έλληνα υπηκόου στην Υεμένη διερευνούν το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και οι αστυνομικές αρχές. Ο 56χρονος ήταν ιδιοκτήτης στο παρελθόν εταιρείας με έδρα την οδό Δραγατσανίου στον Πειραιά, η οποία ειδικεύεται στις επισκευές πλοίων.

Σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή», η απαγωγή αν και είναι γνωστή στις ελληνικές αρχές αλλά κανείς δεν γνωρίζει τα κίνητρα και την ταυτότητα των απαγωγέων.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ:

Ο Ανδριανός Σεμπόγλου, τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν σε εταιρεία με έδρα το Αντεν της Υεμένης, καθώς και ότι τα ίχνη του χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015, λίγο πριν αναχωρήσει από το Αντεν με προορισμό την Αθήνα για οικογενειακό λόγο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λύτρα έχουν ζητηθεί από τους εργοδότες του, καθώς και ότι το διάστημα της απαγωγής του, ο 56χρονος έχει επικοινωνήσει δύο φορές τηλεφωνικά με συγγενικά του πρόσωπα απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.