Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Τζούλια εναντίον Φουρθιώτη: Μου άρπαξε 200.000€!


Στο δικαστήριο κατέληξαν να λύνουν τις διαφορές τους η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης, οι οποίοι από πρώην «κολλητοί φίλοι» και συνεργάτες πλέον είναι στα… μαχαίρια...Η δίκη ξεκίνησε την Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν έχει μέλλον, καθώς o Mένιος αρνείται τις κατηγορίες της Τζούλιας πως της αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που η Τζούλια δηλώνει πως ο πρώην «φίλος» της ήταν ο μοναδικός που γνώριζε τα μυστικά του σπιτιού της.

Η αγωγή της Αλεξανδράτου εναντίον του για κλοπή, βρίσκει τον ίδιο… σοκαρισμένο, καθώς όπως λέει όχι μόνο δεν πήρε τα χρήματα, μα ουδέποτε γνώριζε το πού έκρυβε εκείνη το χρηματοκιβώτιό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Freddo, η Τζούλια είπε στο δικαστήριο πως το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ κατηγόρησε το Φουρθιώτη πως για να της κλέψει τα χρήματα, είχε πρώτα απενεργοποιήσει το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις του.

Η Τζούλια υποστήριξε πως ο πρώην μάνατζέρ της, προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να της κάνει κακό, ενώ εκείνος την κατηγορεί πως ψεύδεται για να τον… εκδικηθεί γιατί εκείνος έπαψε με δική του πρωτοβουλία να της προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.