Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Λάρισα:Έστησαν κάλπη σε σχολείο για να ψηφίσουν αν θα δεχθούν προσφυγόπουλα


Το άκουσμα της είδησης και μόνο φαίνεται πως ήταν αρκετό για τους γονείς σε σχολείο της...


 Λάρισας να αποφασίσουν να στήσουν... κάλπες, για να ψηφίσουν αν θα δεχθούν προσφυγόπουλα στο σχολείο τους.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr το 26ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας ακούστηκε- χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί- ότι θα είναι ένα από τα σχολεία που ίσως δεχθεί προσφυγόπουλα στις αίθουσες του.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου αποφάσισε να στήσει κάλπη με το ερώτημα αν οι γονείς θέλουν τα προσφυγόπουλα ή όχι. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, όμως αν το υπουργείο αποφασίσει τα προσφυγόπουλα να φοιτήσουν σε αυτό ή σε άλλο σχολείο η απόφαση αυτή θα εφαρμοστεί χωρίς να ερωτηθεί κανείς.
Η ψηφοφορία αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στις τάξεις των γονέων, οι οποίοι αρκετοί από αυτούς διαφωνούσαν με την διαδικασία και δεν προσήλθαν στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.