Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Μεθυσμένος ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο της Συγγρού [video]


Πολλαπλάσια της επιτρεπόμενης ήταν η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του - Έξι άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται, ενώ...


 χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους
Μεθυσμένος ήταν ο ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άνθρωποι, όλοι τους πολύ σοβαρά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκάι, κατά την πρώτη μέτρηση, η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ενός από τους οδηγούς ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l!
Το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, λίγα λεπτά μετά τις επτά, στην συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Φραντζή, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ). Και οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών, η κατάστασή τους είναι σοβαρή δεδομένου ότι είναι πολυτραυματίες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την αντιμετώπισή τους χρειάστηκε η συνδρομή σχεδόν του συνόλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.
Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το ένα εκ των δύο εμπλεκομένων ΙΧ -άγνωστο ακόμη ποιο- κινούταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.
Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.
Για αρκετή ώρα επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα το οποίο έφτανε μέχρι και τον Πειραιά ενώ μόλις λίγο πριν τις 11:00, δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου προς Αθήνα που είχε κλείσει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.