Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Δεν "τσιμπάνε" πλέον εύκολα οι ηλικιωμένοι


Πιάνουν τόπο, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κατά καιρούς επισημάνσεις των αρχών και η ενημέρωση για...


 την δράση των διαφόρων απατεώνων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ηλικιωμένα άτομα.
Έναν 78χρονο και μια 71χρονη επιχείρησε να εξαπατήσει ένας 39χρονος Έλληνας, στην περιοχή των Χανίων, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου. Σχηματίστηκε σε βάρος του, δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.
Ειδικότερα, ο 39χρονος παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αφού μετέβη σε δύο οικίες, παρουσιαζόμενος ως συγγενής τους ή ως οικείο πρόσωπο, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αποσπάσει χρήματα από του δύο ηλικιωμένους.
Αυτοί δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του,ενημέρωσαν περαιτέρω και άμεσα ο επιτήδειος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.