Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κάτι κουρασμένα παλικάρια!

Του Χρήστου Βλαχογιάννη

Όπου λαλούν πολλά κοκοράκια δεν αργεί μόνο να ξημερώσει, αλλά γίνεται της τρελής το πανηγύρι. Γιατί τα κοκοράκια δεν μιλάνε μεταξύ τους και το καθένα έχει δικό του μπαϊράκι...




Η ασυνεννοησία και η έλλειψη συντονισμού σαφέστατα και δεν είναι προσόν μόνο αυτής της κυβέρνησης, όμως παρουσιάζουν τέτοια παραφωνία που η θαλασσοταραχή ωχριά μπροστά τους. Και το καράβι δεν μπάζει απλώς νερά, αλλά είναι έτοιμο να κοπεί στα δύο.

Οι ορατές και οι υπόγειες αντιπαραθέσεις των υπουργών είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται και αδυναμία ελέγχου της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, όπου οι βουλευτές δικαίως σηκώνουν το δικό τους ανάστημα στις διαρθρωτικές αλλαγές που επιτάσσει το μνημόνιο.

Όλοι εναντίων όλων λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ και όπως πολύ σωστά είπε η παλιά αλεπού του κινήματος Απόστολος Κακλαμάνης «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση του τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, να πάμε στο λαό». Κι εκεί η εμποροπανήγυρης να είστε σίγουροι ότι θα λάβει τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι στα δύσκολα ξεχωρίζουν αυτοί που έχουν τα κότσια από τους φυγόπονους και δυστυχώς ο Παπανδρέου ο Γ' δεν δείχνει να έχει ούτε guts, ούτε όρεξη. Γιατί καλές οι προτροπές και οι ικεσίες, αλλά χωρίς να τρίξεις δόντια δεν φοβάται το θεριό.

Κοίτα να δεις κάτι κουρασμένα παλικάρια! Μέσα σε 16 μήνες διακυβέρνησης κατάφεραν να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης. Νωθροί κι ανήμποροι ν' ανταπεξέλθουν στα σημάδια των καιρών, μοιάζουν να καρτερούν ευλαβικά τη λύτρωση που θα τους προσφέρει η θαλπωρή των εκλογών. Γιατί δεν έχουν το σθένος ν' αντιδράσουν σ' όσα γίνονται και να πουν τη αλήθεια στο λαό.

(newstrap.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.