Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τους δουλεύουν στο ALTER...

Με καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί, είναι οι εργαζόμενοι στο ALTER. Σήμερα, στο δικαστήριο, συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της διοίκησης του καναλιού, που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι...

Αναλυτικό ρεπορτάζ




εξαιτίας της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους τούς τελευταίους 2 μήνες (κάποιοι είναι απλήρωτοι από Νοέμβριο). Εκπρόσωπος της διοίκησης, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο υποστήριξε το εξής απίθανο... ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τμήμα των δεδουλευμένων τους στα μέσα Απρίλη, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς! Εκεί που τους έλεγαν, δηλαδή, ότι θα πληρωθούν μέχρι τις 24 Μαρτίου, τώρα τους λένε ότι πάει για μέσα Απριλίου και βλέπουμε, το πράμα...

Ήδη, στις τάξεις των εργαζομένων έχει αρχίσει να καλλιεργείται πλέον η σκέψη περαιτέρω κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, ακόμη και κατάληψης της ροής προγράμματος του καναλιού, προκειμένου να πέσει "μαύρο" ή ακόμη και να βγει "κάρτα" που θα ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι το κανάλι τελεί υπό κατάληψη, προβάλοντας τα αιτήματά τους!

Τα επόμενα 24ωρα, κατ' άλλες πηγές πληροφόρησης, θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμα ακόμη και για την τύχη του καναλιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.