Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: Υπό κατάληψη το δημαρχείο της Αθήνας

Αυτή τη στιγμή, περίπου 1.500 άτομα βρίσκονται στο εσωτερικό του δημαρχείου Αθήνας, όπου προχώρησαν σε κατάληψη...




του 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Στον 1ο όροφο βρίσκεται το γραφείο δημάρχουν, ο οποίος και βρίσκεται μέσα, αρνούμενος να συναντηθεί με τους συμβασιούχους, την κίνηση των οποίων χαρακτηρίζει εκβιαστική. Έχει ταμπουρωθεί στο γραφείο του, όπου φυλάσσεται από μεγάλη δύναμη ανδρών της δημοτικής αστυνομίας.

Σήμερα επρόκειτο να συζητηθεί η προκήρυξη για την κάλυψη περίπου 800 θέσεων συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας, για την διεύθυνση καθαριότητας, πρασίνου και αλλοδαπών. Οι περίπου 2.400 συμβασιούχοι, που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, έχουθν προσφύγει στα δικαστήρια και ζητούν από τον Καμίνη να μην προχωρήσει τις διαδικασίες προσλήψεων 8μηνης διάρκειας μέχρι να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές που έχουν κάνει στη δικαιοσύνη.

Ο Καμίνης, όχι μόνο εμφανίζεται ανυποχώρητος αλλά δε δέχεται καν να συζητήσει μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.