Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σύρος: Επεισόδια κατά την επίσκεψη Παπανδρέου (ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ)

Επεισόδια πριν λίγο, στη 1.30 το μεσημέρι, στην Ερμούπολη της Σύρου μπροστά στο κτίριο του ΟΤΕ όταν διαδηλωτές κυρίως φοιτητές επιχείρησαν να...



πλησιάσουν το κτίριο του επιμελητηρίου Κυκλάδων όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

1 σχόλιο:

  1. Ο Πρόεδρος της Σοσια-ληστικής Διεθνούς, χρεοκοπημένος ηθικά και χαμένος στους λαβύρινθους των αδιευκρίνιστων στόχων του, δείχνει να ξεχνάει ότι στη Σούδα, ακριβώς από κάτω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, υποτίθεται ότι καταφθάνει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της νέας σεζόν. Πριν λίγους μήνες πήγε στη σκηνή του Καντάφι με το οικογενειακό του ἀλμπουμ υπό μάλης, αλλά αυτό δεν του έδωσε κανένα πλεονέκτημα. Βέβαια, άλλος ήτανε ο λόγος για το γιουχάισμα σήμερα στη Σύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.