Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Φιάσκο και η επιχείρηση σκούπα Νο2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργάνωσαν επιχείρηση σκούπα... για τα μάτια του κόσμου. Για δεύτερη μέρα, χθες, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν εξόρμηση αστυνομικοί, καταφέρνοντας να βγάλουν από τους δρόμους... τη μαρίδα! 189 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της αστυνομίας, κατάφεραν τελικά να συλλάβουν...

Δείτε και Βίντεο από την  2η επιχείρηση σκούπα, που κατέληξε σε επιχείρηση φιάσκο


μόλις 47 άτομα, τα οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

  • Δεκαέξι (16) άτομα, για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών».
  • Είκοσι τέσσερα (24) άτομα, για παράβαση του νόμου «περί Αλλοδαπών» (διοικητική απέλαση).
  • Ένα (1) άτομο, για παράβαση του Ν. «περί παιγνίων».
  • Τρία (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Τρία (3) άτομα για κλοπή.
  • Υποβλήθηκαν έξι (6) μηνύσεις, σε ισάριθμα άτομα, για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων προσώπων».
Κατασχέθηκαν : είκοσι (20) γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) δόσεις ηρωίνης και διακόσια ενενήντα εννέα (299) ναρκωτικά δισκία.
Βεβαιώθηκαν : 83 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ . ( μη χρήση ζώνης ασφαλείας, προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου κ.λπ. ) 

Για να καταλάβετε το μέγεθος του φιάσκου της επιχείρησης - σκούπας, στο κέντρο της Αθήνας, που πριν από λίγες ημέρες είχε μετατραπεί σε πεδίο μαχών μεταξύ αλλοδαπών, βρέθηκαν χθες ΜΟΝΟ 24 λαθρομετανάστες! 
Και για να καταλάβετε το μέγεθος της επιχειρησιακής ανοργανωσιάς, σε όλο το κέντρο της Αθήνας, που έχει μετατραπεί σε... παράδεισο κάθε ναρκωτικής ουσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μόλις 20 γραμμάρια κάνναβης και 2 δόσεις ηρωΐνης!!! Όσο για 299 χάπια, πρόκειται για φάρμακα χωρίς συνταγή!

Σε ότι αφορά τις "μαυρούλες" - πεταλουδίτσες του έρωτα, οι αστυνομικοί... κατάφεραν να μη βρουν ούτε μία!!! Κι όμως, το μεσημέρι, στη γέφυρα της Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος του Κηφισού, τουλάχιστον 15 αλλοδαποί πωλούσαν κανονικά την πραμάτεια τους στα φανάρια, μετά τις 9.00 το βράδυ κυκλοφορούσαν κανονικά οι "μαυρούλες" στα πόστα τους επί της της Καβάλας, ενώ σε Ομόνοια και Τοσίτσα - στο Πολυτεχνείο, οι δρόμοι έμοιαζαν με κακόφημες συνοικίες του Καράκας. 

Δεν τα 'χουμε με τους αστυνομικούς, ούτε τους ψέγουμε που πραγματοποιούν επιχειρήσεις σκούπα. Μακάρι να κάνουν κι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις. Όμως, οι αξιωματικοί είναι υποχρεωμένοι να τις κάνουν καθημερινά και μάλιστα να οργανώνονται και να εκτελούνται ΣΩΣΤΑ. Όχι με προχειρότητες και σχεδιασμούς, που ακόμη κι ένα παιδί του δημοτικού θα τους έκανε πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.