Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΩΡΑ: Έφοδος των αστυνομικών σε δύο αποθήκες με "μαϊμούδες" ρούχα και tasers

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με τη συνδρομή ανδρών του ΣΔΟΕ, σε δύο αποθήκες, στο Μεταξουργείο, όπου εντοπίστηκαν Burberry, Prada, Lacoste...



και άλλες επώνυμες... μαϊμούδες ρουχισμού. Η αποθήκη με τα ρούχα βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 126, στην γέφυρα της Αχιλλέως, λίγα εκατοντάδες μέτρα μακριά από την Ομόνοια. Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία και το ΣΔΟΕ, από την συγκεκριμένη αποθήκη προμηθεύονταν ρούχα ακόμη και καταστήματα πώλησης επώνυμων ρούχων, σε ακριβές περιοχές της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, στην οδό Θερμοπυλών 84, πάλι στο Μεταξουργείο, έχει εντοπιστεί άλλη μία αποθήκη μέσα στην οποία βρέθηκε, μεταξύ άλλων, πολύ μεγάλος αριθμός taser - συσκευών ηλεκτρικής εκκένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.