Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Την Δευτέρα απολογείται ο... κροίσος εφοριακός

Προθεσμία για τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο εφοριακός που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ από την ΚΓ εφορία της Αθήνας, στην Κυψέλη. Ωστόσο, το ΣΔΟΕ συνεχίζει τις έρευνες, αφού εκτιμάται ότι ποσό που έχει υπεξαιρεθεί τελικά ίσως φτάνει και τα...




8 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον της νομικής του υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη στο μερίδιο που του αναλογεί, ότι δεν εμπλέκεται άλλος εφοριακός, ότι οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών δεν ήξεραν τίποτα, καθώς και πως θα συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη.

Ο εφοριακός συνελήφθη στο Βύρωνα, κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος. Είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην εφορία στα μέσα του Απριλίου και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, αφού όπως υποστηρίζει δεχόταν πιέσεις από ανθρώπους, τους οποίους δεν έχει κατονομάσει, με αποτέλεσμα να έχει τάσεις αυτοκτονίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, άλλο ένα στοιχείο στο οποίο θα "πατήσει" ο δικηγόρος του εφοριακού είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει ούτε κάποιο ακριβό σπίτι, ούτε ζούσε πολυτελή ζωή. Ωστόσο, μένει να απαντηθεί το ερώτημα πώς άνοιγε λογαριασμούς σε ονόματα ανυποψίαστων πολιτών, βάζοντας το όνομά του ως συνδικαιούχο ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς αυτούς. Ο συλληφθείς ήταν προϊστάμενος του τμήματος εσόδων της εφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.