Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Παίρνουν εργαζόμενους από τον ΗΣΑΠ για να βάλουν στη θέση τους "πρώην" της Ολυμπιακής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τη στιγμή που για αύριο έχουν προγραμματιστεί νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι τραβούν χειρόφρενο για τέσσερις ώρες, το φως της δημοσιότητας βλέπουν καταγγελίες σχετικά με την πολιτική των μετατάξεων που ακολουθεί η κυβέρνηση...



Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των εργαζομένων που εστάλη στο planet-greece, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τις 4.00 αύριο το μεσημέρι. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, καταγγέλουν ότι "πριν λίγους μήνες στις ίδιες θέσεις από τις οποίες σήμερα διώχνουν εργαζόμενους έφεραν μεταταγμένους υπάλληλους από την πρώην Ολυμπιακή τους οποίους και υποδεχτήκαμε. Θεωρούμε ότι οι μετατάξεις αυτές είναι άδικες, υπερβολικές και πέρα για πέρα αδικαιολόγητες".

Με άλλα λόγια, αντικαθιστούν, όπως καταγγέλουν, τους εργαζόμενους που έχουν εμπειρία με ανθρώπους άσχετους προς το αντικείμενο λειτουργίας του ΗΣΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.