Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί

Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε στη συνεδρίασή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνοντας αντίθετη με...


τη θέσπιση του εβδομαδιαίου 40ωρου εργασίας στο δημόσιο. Το μέτρο φαίνεται να πλήττει περισσότερο απ' όλους ,τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς που σήμερα εργάζονται 30 ώρες την εβδομάδα-ομολογουμένως όμως έχοντας τεράστιες ευθύνες απέναντι στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς. 

Έτσι αποφάσισαν 4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή , από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας και επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Παράλληλα θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 11 Μαϊου. Έτσι ουσιαστικά οι εργαζόμενοι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς, θα πρέπει να αναζητήσουν λύση για τις επόμενες ημέρες, αφου οι σταθμοί θα κλείσουν απο τις 12:00 της Παρασκευής 6ης Μαϊου και θα ξανανοίξουν το πρωί της Πέμπτης 12ης Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.