Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Επιστήμονας" τσαντάκιας.

Πρόκειται για έναν 44χρονο που χρησιμοποιούσε τη μηχανή του πατέρα του,χωρίς αυτός να το γνωρίζει.Κάθε φορά κάλυπτε την...


 γνήσια πινακίδα με μια πλαστή ,την οποία αφαιρούσε ώστε τα θύματα που κρατούσαν την πινακίδα να μην έχουν τα πραγματικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας, ενώ κουβαλούσε και δεύτερο κράνος διαφορετικού χρώματος για να μην αναγνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του.Είχε αδυναμία στις κυρίες του Ψυχικού επειδή πίστευε πως κουβαλούν περισσότερα χρήματα επάνω τους.Προχθές όμως μια κυρία του αντιστάθηκε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα νεαροί που περνούσαν να τον ρίξουν κάτω από τη μηχανή.Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν κρυμμένα στο εσ'ωρουχό του 150 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν 25 κινητά,δεκαεννιά πορτοφόλια,εννέα ρολόγια και 15 κλεμμένες τσάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.