Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

24 ώρες χωρίς ειδήσεις σε ραδιόφωνα - περιοδικά - ίντερνετ


Από τις 6.00 σήμερα το πρωί, μέχρι τις 6.00 αύριο, το πρωί της Πέμπτης, δε θα μεταδοθούν ειδήσεις σε τηλεόραση - ραδιόφωνο - ίντερνετ, από κανέναν δημοσιογράφο. Την Πέμπτη δε θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες. Φυσικά, το planet-greece, όπως κάθε φορά, θα στηρίξει την απεργία της ΕΣΗΕΑ, άσχετα με το αν συμφωνεί ή όχι, γιατί έτσι δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε όλους τους δημοσιογράφους και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, οι οποίοι...



δοκιμάζονται καθημερινά με την ολοένα και περισσότερο συρρίκνωση των εισοδημάτων τους και την επιβολλή εργασιακού καθεστώτος φάμπρικας, υπό τον πέλεκι της απόλυσης.

Έτσι, καθ' όλο το 24ωρο, το planet-greece, θα μεταδίδει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα στον χώρο των ΜΜΕ. Θα σπάσουμε την απεργία ΜΟΝΟ σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος.

Οι εργαζόμενοι - δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ, ζητούν:


* Να υπογραφούν αμέσως Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
* Να σταματήσει κάθε απόπειρα «υπαλληλοποίησης» της ενημέρωσης και συρρίκνωσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ΕΡΤ, της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, των ΟΤΑ και των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.
* Να προστατευθεί το Δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.
* Να καταργηθεί ο νόμος για την εργασιακή εφεδρεία και το «ενιαίο μισθολόγιο», που οδηγεί στην ανεργία, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των εργαζομένων.
* Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις και να ανακληθούν όσες έγιναν.
* Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων.
* Να καταργηθούν τα χαράτσια, που έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.