Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την ανδρική πορνεία

Η ραγδαία αύξηση της ανδρικής πορνείας φαίνεται ότι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην ελληνική κοινωνία όπως αναφέρουν οι έρευνες άλλα και οι εκθέσεις της αστυνομίας....
και αυτή η αυξηση σχετίζεται άμεσα με την ανεργία, τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και  την οικονομική κρίση.
Οι άνδρες «πόρνοι» παρέχουν αγοραίο έρωτα σε άλλους άνδρες ή γυναίκες με χρηματικά ή υλικά ανταλλάγματα. Επιπλέον οι περιοχές που πλήττονται εντονότερα προσδιορίζονται στο κέντρο της Αθήνας με πιο γνωστές την πλατεία Κουμουνδούρου, την πλατεία Ομόνοιας, το πεδίον του Άρεως, το γκάζι κ.ο.κ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες δυστυχώς περιπτώσεις της σεξουαλικής επαφής δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και αυτό εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Οι άνδρες που εκπορνεύονται δεν προφυλάσσονται είτε γιατί έχουν άγνοια ή ελλιπή γνώση σε θέματα πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, είτε γιατί η απόφαση για τη μη-ασφαλή σεξουαλική επαφή λαμβάνεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Η ετήσια αύξηση των κρουσμάτων AIDS στη χώρα μας κατά 50%-60%, αποδίδεται στην αύξηση των οροθετικών που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών (έρευνα ΚΕΕΛΠΝΟ στο διάστημα Ιανουαρίου και Ιουλίου 2011). Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι απλά βάζουν σε δεύτερη μοίρα την προσωπική τους ασφάλεια και υγεία.
Την ίδια στο κέντρο της Αθήνας οι λεγόμενες σάουνες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ειδικά στο Γκάζι όπου λειτουργούν περισσότερες από 10 υπάρχουν δε και άτομα που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ για να κλείσουν το ραντεβού, που θα τους αποφέρει χρήματα μέσω της ερωτικής συνεύρεσης.

Βέβαια εκατοντάδες είναι οι αγγελίες που αναρτώνται καθημερινά, αγγελίες όπως αυτές  που τις συναντά κανείς ακόμα και σε καθημερινές εφημερίδες :

"Νέος προσφέρει την απόλυτη σωματική χαλάρωση,και αποφορτίζει την μυική ένταση.Μόνο σε γενναιόδωρους κυρίους,για ραντεβού καλέστε στο ..."

psaxno agoria apoklistika kai mono gia ta pliroso, exemitha kathara lepta mexri 22-23 xronon
eimai 27 xronon ellinas apo thessaloniki kentro

Όσο για τα ποσά που πέφτουν, ξεκινούν από 30 ευρώ και μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε τετραψήφιο πόσο σε κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις όπως κυκλοφορεί στα στέκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.